Over ons

img-20161025-wa0015

 

Automobielbedrijf Competizione voor regulier onderhoud aan alle merken auto’s jong en oud. Al 18-jaar staat wij voor u klaar en werken tegen een voordelig tarief. Voor de regio Haaglanden, Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk. Wij controleren uw auto op alle mogelijke fronten van banden tot uitlaat. Wordt er een mankement geconstateerd dan nemen wij direct contact met u op om de kosten te bespreken. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. U bent bij ons verzekerd van vaste en scherpe reparatieprijzen.

Grootonderhoud, kleine beurt, uitlijnen, reparaties aan remmen, één keer per jaar een APK-keuring is natuurlijk niet genoeg om uw auto in optimale conditie te houden. Het is belangrijk om uw auto regelmatig te laten controleren en te onderhouden. Om uw auto in optimale conditie te houden kan Competizione u helpen.

Plan vandaag uw afspraak in en uw auto kan morgen meestal al worden gekeurd!

– Competizione is een RDW-erkend keuringstation.

– Bij noodzakelijke reparaties krijgt u altijd een prijsopgave en staat u nooit voor verrassingen.

– Als uw auto tijdens de APK keuring bij Competizione wordt afgekeurd, biedt Competizione u (als u de benodigde reparatie(s) bij Competizione laat uitvoeren) een gratis herkeuring aan.

img-20161025-wa0009

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *